De Schoenendoosactie 2015 start op 8 januari.Vrijwilligers gezocht!

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven!
Iets van jezelf, voor jou van mij. Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij maken. Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zo’n schitterend cadeau hebben gekregen.

Actie4kids verzorgt ieder jaar het transport van meer dan 50.000 schoenendozen, die in Nederland en België zijn gevuld en versierd. Het is een unieke gelegenheid om iets te kunnen betekenen voor kinderen die zo arm zijn dat ze waarschijnlijk voor het eerst in hun leven een cadeau krijgen. Het cadeau is een schoenendoos met heel veel inhoud:
• schoolspullen, die kinderen stimuleren om naar school te gaan.
• speelgoed, dat kinderen helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling.
• toiletartikelen, die kinderen de noodzaak van hygiëne leren.

Op 8 januari start de nieuwe schoenendoosactie. We zijn nog op zoek naar vele helpende handen voor het nakijken en transportklaar maken van de gevulde schoenendozen. Heb je zin om één uurtje, één dag of meerdere dagen in ons sorteercentrum te komen helpen?!

Waar:

Nijverheidsstraat 1, 2570 Duffel (in het achterste gebouw van Sluys International, hangar 4, volg de bordjes van Actie4Kids).

Wanneer:

Vanaf donderdag 8 januari tot +/- 29 januari
Ma, di, do, vrij: 10u-17u
Za: 9u-18u
Woe en zo: gesloten

Vooraf verwittigen is wel gemakkelijk voor ons, zeker indien u met een grote groep komt. Dit kan via mail: eva.sluijs@scarlet.be of telefonisch: 015/770.228 of 0498/62.42.40

We hopen weer vele vrijwilligers te mogen verwelkomen in het sorteercentrum!

Hopelijk tot dan!